Att hålla avstånd är att visa omtanke. Kom ihåg - håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symtom!

Idrottsanläggningar och lokaler

I Kumla finns ett stort utbud av sport- och fritidsanläggningar. Anläggningarna är tillgängliga för både föreningsverksamhet och för allmänheten. 

Skogstorpsskolans idrottshall

Följande restriktioner gäller i Kumla kommun

  • Samtliga idrottshallar är öppna för barn och unga födda 2002 eller senare. När det gäller elitidrott, se Riksidrottsförbundets riktlinjer.
  • Kumlahallen och rackethallen är öppna för alla åldersgrupper, enligt de restriktioner som gäller för yta och antal besökare.
  • Fotbollsplaner är öppna som vanligt.
  • Vissa omklädningsrum öppnas upp vid match i högre divisioner från och med 1 juni. Detta i enlighet med Riksidrottsförbundets riktlinjer. I omklädningsrummen får inte samtidigt vistas fler personer än att varje person har tillgång till minst 10 kvadratmeter.

Du som har bokade tider och som inte är i linje med restriktionerna ansvarar själv för att avboka. Du kan göra din avbokning själv via webbenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster alternativt maila oss på foreningsservice@kumla.se, ange då vilken lokal, vilka dagar och tider det gäller.

Mer information om aktuella restriktioner finns här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Boka lokal

Via länken Bokningsförfrågan för lokaler, planer, rum och hallar inom Kumla kommun här nedanför kan du enkelt se vilka tider som finns lediga och skicka in din bokningsförfrågan till oss via e-post.

Din förfrågan besvaras senast kommande vardag. Bokningar gällande helgen ska skickas in senast fredag kl. 13.00. Du kan även ringa kommunens Servicecenter på telefon 019-58 80 00 för bokning.