Idrottsanläggningar och lokaler

I Kumla finns ett stort utbud av sport- och fritidsanläggningar. Anläggningarna är tillgängliga för både föreningsverksamhet och för allmänheten. 

Skogstorpsskolans idrottshall

Boka lokal

Via länken bokning av lokaler, planer, rum och hallar inom Kumla kommun, här nedanför, kan du enkelt se vilka tider som finns lediga och direktboka en tid. För att din tid ska direktbokas behöver du vara inloggad, annars skickas en bokningsförfrågan som behöver hanteras av handläggare, vilket vanligtvis sker inom 5 arbetsdagar.

För att direktboka som privatperson kan du registrera dig på bokningssidan. Föreningar som inte har inloggsuppgifter behöver kontakta Föreningsservice för att få dessa.

Öppen hall i sommar

2022-05-24

Sommaren är här och precis som vanligt kommer vi ha en sporthall öppen över sommaren. I år är det Kumlahallens Byrsta, Hagaby och Viahallen som går att boka under perioden 27 juni-7 augusti (då övriga hallar är stängda). Hallarna kommer att vara bokningsbara samma tider som vanligt.

Ni bokar enklast tider genom att logga in och direktboka på Friweb:

http://friweb.kumla.se/fritidbokning/ Länk till annan webbplats.

Vi vill också påminna om vikten av att se till att lokalerna är tomma och låsta när ni lämnar dem och att grovstädningen görs ordentligt eftersom vi har minskad lokalvård under den här perioden.