Etablera i Kumla

Kumla är en expansiv kommun med stark befolkningsutveckling. Här finns en blandning av stora företag och många duktiga småföretagare.

En padelbana

Vi hoppas att du, precis som vi, vill ta del av vårt attraktiva läge!

Inom en radie på 10 mil från Kumla når du en marknad om cirka 1,3 miljoner invånare, inom 20 mil cirka 4,6 miljoner invånare och 30 mil cirka 7,0 miljoner invånare. Viktiga vägar som E20 och Riksväg 50 passerar Kumla och en mil norr om Kumla finns E18.

För företag med behov av stora transportvolymer med tåg har vi ett utmärkt läge, 9 km från landets största rangerbangård i Hallsberg. För de som har behov av långväga flygtransporter ligger vi 20 km från Örebro flygplats, en av Sveriges största godsflygplatser.

Med andra ord har Kumla-Örebroregionen ett utmärkt läge i landet för dig som företagare.

Logotype för Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan kommunerna i Örebro län och Region Örebro län.

Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen. Business Region Örebro är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor.

NyföretagarCentrum Sydnärke

NyföretagarCentrum ger dig kostnadsfri, oberoende och konfidentiell rådgivning om att starta företag. Här finns möjlighet att få svar på frågor från allt mellan affärsidéer till momsdeklarationer.

Vill du etablera dig i Kumla?

Kontakta:

Hanna Jonasson, näringslivschef
072-730 95 15
hanna.jonasson@kumla.se