Mötesplatser

I Kumla kommun finner du mötesplatser för alla åldrar och behov.

Kille klättrar på klätterväggen i Aktivitetshuset

Aktivitetshuset...

... är ett , ett hus fyllt av aktiviteter. Här kan du som gillar att åka inlines, skateboard eller BMX träffa likasinnade i alla åldrar. I huset finns det även möjligheter till klättring och vem som helst är välkommen hit för att bara umgås.

Fritidsgårdarna...

...bedriver verksamheter som ungdomarna själva kan vara med och påverka och engagera sig i. I fritidsgårdarnas lokaler kan unga människor träffas för att fika, spela spel och tv-spel, se på tv, ägna sig åt spontanidrott och mycket mer.

Väntjänsten​...

...är en ideell och frivillig sammanslutning som arrangerar områdesträffar för pensionärer och andra daglediga på 14 platser i Kumla kommun. Träffarna sker över en kopp kaffe och har blivit en viktig social mötesplats för många. För mer information kan du ringa Väntjänsten, måndagar-fredagar kl. 10.00-11.45, på telefon 019-56 05 20.

Biblioteket...

...är en mötesplats för människor i alla åldrar. I ett av Sveriges vackraste bibliotek kan man gå på konstutställning, ta del av föreläsningar och författarbesök eller bara slå sig ner i caféet med en kopp kaffe och en god vän.