Stöd till företag

Som företagare är det mycket att hålla ordning på. Just därför samlar vi här en lista på hjälpsamma medel och tillgångar som du som företagare i Kumla Kommun kan ta tillvara på.

Region Örebro län

Tillsammans med tillväxtverket bidrar Region Örebro län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med stöd i olika former för att hjälpa dig som företagare att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt. Här kan du även se möjliga krav och följa steg för ansökan direkt via hemsidan.

Coompanion Mälardalen

Coompanion Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i stort fokuserar på företagande tillsammans med eller i samverkan med andra företag. Oavsett om det gäller starthjälp, affärsutveckling eller finansiering hjälper de er med kostnadsfri rådgivning.

Företagarna

Företagarna Örebro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arbetar brett för att göra ditt liv som företagare enklare och billigare med hjälp av medlemsförmåner inkluderade allt från rabatterade tjänstebilskostnader till juridisk hjälp.

NyföretagarCentrum Närke

Hos NyföretagarCentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuds gratis rådgivning för dig som vill utveckla eller starta upp ditt företag. Med allt från ett till flera rådgivningstillfällen kan du få hjälp med allt från marknadsföring och budgeterande till dina styrkor och svagheter som företagare.

ALMI Företagspartner i Mälardalen

ALMI:s Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. uppdrag är att främja utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag samt stimulera nyföretagandet i syfte att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv.

Industrihubben - Business Region Örebro

Som en del av Business Region Örebro driver industrihubben Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med hjälp av rådgivning ett initiativ för att öka industriutveckling och skapa nätverk mellan länets ledande industriföretag.

Verksamt

Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en av de största sidorna för hjälpmedel till företag, där du som företagare får stöd och tillgång till e-tjänster för registrering, ändring av bolagsform, checklistor och så mycket mer.

Turismakademin - ÖRTA

Örebro Regions Turismakademi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ordnar seminarier, stöd, utbildningar och rådgivning för dig som driver företag eller förening inom besöksnäringen. Målet är att erbjuda verktyg och kontaktvägar för att kunna starta upp, driva och utveckla din verksamhet.

Timbanken

Timbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är till för dig som ska starta eller utveckla ditt företag i Örebro län. Du kan få fem timmar med en affärsrådgivare där du själv får chansen att fokusera på det du behöver.

Ung företagsamhet i Örebro län

Ung Företagsamhets Länk till annan webbplats. syfte är att samverka med skolan för att öka företagsamheten och engagera näringslivet i det svenska utbildningssystemet. Här finns kontaktpersoner som kan hjälpa dig starta och driva företag som ung entreprenör som du sedan kan ta med dig ut i arbetslivet.

Banker med kontor i Kumla

Handelsbanken

Köpmangatan 10
692 21 Kumla
019-58 30 30

Swedbank

Köpmangatan 11
692 30 Kumla
019-58 05 30