Tisdagsgruppen

Tisdagsgruppen är en öppen fritidsgårdskväll för dig som behöver eller vill vara i en mindre grupp. Du kanske behöver lite mer stöd av fritidsledarna? Om du har behov av en ledsagare eller en assistent så ska den vara med och stödja dig med det du behöver hjälp med.

Vem driver verksamheten?

Det gör Kumla kommuns kultur- och fritidsförvaltning.

Vem jobbar i verksamheten?

Det gör fritidsledare eller timanstäld personal inom Ung fritids fritidsgårdsavdelning.

Vem kan gå till tisdagsgruppen?

På tisdagar är verksamheten riktad mot liten grupp,men du är välkommen i all verksamhet som Ung fritid anordnar. Det öppet för dig som går på högstadiet och gymnasiet.

Tycker du att fritidsledarna behöver veta något mer om dig, eller har du en funktionsnedsättning som du vill berätta om för fritidsledaren? Då kan du kontakta oss så bokar vi in en träff. Vi kan också prata på telefon eller maila varandra. Kontakt uppgifter hittar du längre ner på sidan.

Vad kan du göra på fritidsgården?

Här kan du träffa dina kompisar, köpa fika i vårt café och delta i olika aktiviteter.Du kan till exempel spela pingis, sällskapsspel, använda hobbyrummet, titta på TV, spela TV-spel, spela gitarr,använda datorn och mycket mer.En gång i månaden fikar och planerar besökare och fritidsledare tillsammans för kommande tisdagsträffar. Det finns olika bidrag man kan ansöka om hos Ung fritid för att påverka sin egen fritid . Mer information hittar du under Ungas egna organisering och Ungdomsinitiativ.

Aktiviteter ordnas av fritidsledare eller besökare. Ibland bjuder vi in föreningar som vi är intresserade av eller så åker och besöker dem.Ung fritid erbjuder stöd och hjälp för att hitta till en fritidsaktivitet. Mer information hittar du under fritidshjälpen.

Aktuellt!

Skriv tabellbeskrivning här

Hösten 2019

Dag och tid

Pyjamasparty/tacomys


Baka pepparkakor och klä granen


Julfika tillsammans med föräldrar


Bowling, mer info kommerTisdag 3 Dec kl. 17.00-20.00


Tisdag 10 Dec kl. 17.00-20.00


Tisdag 17 Dec kl. 17.00-20.00


Torsdag 2 JanBesök och kontakta oss!

Skriv tabellbeskrivning här

Tisdagsgruppen


Fritidsgården Kvisten
Södra kungsgatan 54, 692 38 Kumla

070-558 39 05 (Under öppettider)

019-58 86 87 (Ung fritids kontor, måndag-fredag, 13.00-16.00)