Vill du driva Kaffestugan på Konst på Hög säsongen 2024?

Nyhetsbild

Kumla kommun söker nu en engagerad företagare eller föreningsaktiv person som vill ta chansen att driva Kaffestugan på Konst på Hög, sommarsäsongen 2024.

Vi söker nu en engagerad företagare eller föreningsaktiv person som vill ta chansen att driva Kaffestugan på Konst på Hög, sommarsäsongen 2024. Detta är ett fantastiskt tillfälle att erbjuda besökarna en mysig och avkopplande fikastund på Kumlas största besöksmål och Sveriges märkligaste sevärdhetress.

Populärt turistmål

Som hyresgäst tecknar du hyresavtal med Kumla kommun för hyra av lokalen inklusive vatten och el. Övriga kostnader står hyresgästen för. Som hyresgäst har du möjlighet till en verksamhet med enklare fikaservering (endast tillredningskök i lokalen). Hyrestiden sträcker sig från 1 juni till 31 augusti med chans till hyra av lokalen även nästkommande år. Verksamheten har krav på öppettider alla dagar i veckan under högsäsong.

Konst på Hög hade imponerande 20 000 besökare under sommarsäsongen 2023, främst från Mellansverige, men även turister från flera andra länder. Lokalen och uteplatsen fungerar för enklare fikaservering och skapar en trevlig atmosfär med vidunderlig utsikt för besökarna. Lokalen har även en enklare besöksinformation, en så kallad Infopoint, utbildning för detta ingår.

Är du intresserad?

Skicka in din intresseanmälan till oss senast den 28 januari.
Berätta lite mer om dig själv och dina tankar om hur en kaféverksamhet på Konst på Hög skulle kunna se ut säsongen 2024.

Intresseanmälan skickas till e-post: kultur.fritidsnaemnd@kumla.se
Eventuella frågor besvaras av kulturchef Gertrud Åstrand, gertrud.astrand@kumla.se

Vi ser fram emot att höra från dig och att skapa en härlig sommarupplevelse tillsammans på Konst på Hög

Uteservering på Kaffestugan på Konst på hög. Utsikt över Kumla.