Uppmärksamma den bästa insatsen för miljön, byggnadsvården eller arkitekturen

En zinkspann med påskliljor på en farstutrapp.

Nu är det dags att nominera Kumla kommuns miljö- och byggnadspris. Med priset vill vi belöna eller uppmuntra ett gott miljö- eller byggnadsvårdsarbete.

Känner du till någon person, något företag, eller kanske en skolklass eller förening eller organisation som har genomfört en värdefull insats under 2020, eller som kanske håller på med ett arbete som är värt att uppmärksamma? Insatsen ska rymmas inom området miljö och byggnad och kan vara allt från bevarande till nyskapande. Passa på att nominera! Det är alltid väldigt roligt att bli uppmärksammad för det man gör, och det ger också chansen till priset.

Varför ett sådant här pris?

Priset ska leda till att stimulera och utveckla miljöarbetet och intresset för både arkitektur och bevarande i Kumla kommun. Priset ska i första hand uppmärksamma insatser genomförda under föregående år, alltså under 2020.

Nu är vi riktigt pepp på att lyfta fram inspirerande exempel

Förra året delade vi inte ut priset, av den tråkiga anledningen att vi inte fick några nomineringar. Så vill vi inte ha det igen. Nu vill vi verkligen uppmärksamma alla som bryr sig om miljö- och byggnadskulturen.

Så här nominerar du