Grattis årets bubblare och årets Kumling!

Under näringslivsdagen den 6 november har årets bubblare samt årets kumling utsetts.

Gullbergs Sten- och Fasadvård AB

Årets bubblare i kategorin solo- och mikroföretag med upp till tio anställda.

2019 års bubblare/tillväxtföretag i kategorin företag med färre än 10 anställda ägs och drivs av en urkumling som satsat på en hård bransch, kanske stenhård. Företaget har på senare år utvecklats snabbt med antal anställda, omsättning och även med bibehållen lönsamhet.

Företaget har fokus på sten och ses ofta i miljöer med kyrkor och slott.

Zymbios Logistics Contractor AB

Årets bubblare i kategorin små och medelstora företag med fler än tio anställda.

2019 års bubblare/tillväxtföretag i kategorin medelstora och större företag med fler än 10 anställda är ett företag som under många år haft uthållig och imponersnde tillväxt. Här lagras bland annat mångs miljoner plantor som drabbas av en kall och frostig miljö.

Detta företag med lager på Via industriområde har uppmärksammats långt utanför kommungränsen.

Richard Ekbom

Årets kumling 2019

2019 års Kumling är en person med många strängar på sin lyra och detta med stor energi och framåtanda. Idrottsbakgrund på isrinkarna bar honom ända bort till röda Ryssland. Tillbaka i hemstaden Kumla har denna person satsat på matnyttigheter som kallas delikatesser, matmarknad och havskäk även om han ibland svänger sig med engelska.

Denne Kumlason brinner för att utveckla det nära, i form som odlat, fiskat och förädlat. Denne ställer sig gärna i centrum med kaptensmössan käckt på svaj.