Förskolan Fjärilen Guldvinge (privat)

Välkommen till Fjärilens förskola!

fjärilen

Inspirerande lokaler, högsäkerhet, ekologisk mat och en hållbar framtid. Välkommen till förskolan Fjärilen Guldvinge!

Fjärilen Guldvinge är en förskola som erbjuder en unik miljö som är lekfullt designad för att inspirera och utveckla barnen. Förskolan erbjuder generösa ytor, både inne och ute. Utomhuspedagogik är något som vi brinner extra mycket för, vi vistas mycket utomhus i alla väder och använder vår stora välplanerade utegård och naturen till lek, lärande och utforskande. Utflykter med barnen är något vi tycker är extra roligt där vi två gånger i veckan utforskar närliggande områden och erhåller oss kunskap om hur vi förhåller oss i skogen.

Förskolans fokus är barnets hälsa och det ska prägla genom hela vår verksamhet. Vår vision är att förskolan ska vara en plats där små och stora människor får möjlighet att utvecklas genom utforskande, nyfikenhet, fakta, fantasi, glädje och gemenskap. Vi vill lära barnen om hållbarhet och miljö för att ge dem förutsättningar att påverka sin framtid. Frambringa ett reellt inflytande över deras vardag genom att får uppleva, upptäcka och utforska utifrån sina egna förutsättningar. Det ska vara glädjande, tryggt och lärorikt att vistas på vår förskola.

Föräldrasamverkan

Den viktigaste kontakten med vårdnadshavare/föräldrar sker varje dag vid lämning och hämtning av barnen. Förutom det erbjuder vi även inskolningssamtal och utvecklingssamtal.

Vi har även flera olika former av föräldrasamverkan såsom föräldramöten, föräldraråd och andra trevligheter. Vi erbjuder ytterligare tjänster såsom kaffe på morgonen, gratis blöjor om man betalar maxtaxa.

För att söka till Fjärilens förskola så tar du kontakt direkt med Fjärilen för att ställa dig i kö till en plats. Länk till ansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta Fjärilen

Fjärilen, Husargatan 1

692 93 Kumla


info@fjarilen.com

076-1807354

076-1807353Amra Bilalovic rektor

076-1807350

amra@fjarilen.com

Lag 1 1-3 år


Lag 2 3-5 år