Tisdagsgruppen

Tisdagsgruppen är en öppen fritidsgårdskväll för dig som behöver eller vill vara i en mindre grupp. Du kanske behöver lite mer stöd av fritidsledarna? Om du har behov av en ledsagare eller en assistent så ska den vara med och stödja dig med det du behöver hjälp med.

Några tjejer som sitter och skrattar tillsammans runt ett bord

Vi finns på Instagram

Du som är med i Tisdagsgruppen är välkommen att följa vårt konto på Instagram. Klicka här för att komma till kontot. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om verksamheten

Vem driver verksamheten?

Det gör Kumla kommuns kultur- och fritidsförvaltning.

Vem jobbar i verksamheten?

Det gör fritidsledare eller timanstäld personal inom Ung fritids fritidsgårdsavdelning

Vem är Tisdagsgruppen för?

På tisdagar är verksamheten riktad mot liten grupp, men du som vill gå på Tisdagsgruppen är välkommen i all verksamhet som Ung fritid anordnar. Det är öppet för dig som går på högstadiet och gymnasiet.

Tycker du att fritidsledarna behöver veta något mer om dig, eller har du en funktionsnedsättning som du vill berätta om för fritidsledaren? Då kan du kontakta oss så bokar vi in en träff fysiskt, via telefon eller mejl. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Vad kan du göra på Tisdagsgruppen?

Här kan du träffa dina kompisar, köpa fika i vårt café och delta i olika aktiviteter. Du kan till exempel spela pingis, sällskapsspel, använda hobbyrummet, spela TV-spel, spela gitarr och mycket mer. En gång i månaden planerar besökare och fritidsledare tillsammans för kommande tisdagsträffar.

Det finns olika bidrag man kan ansöka om hos Ung fritid för att påverka sin egen fritid. Mer information hittar du under Ungas egna organisering och Ungdomsinitiativ.

Aktiviteter ordnas av fritidsledare eller besökare. Ibland bjuder vi in föreningar som vi är intresserade av eller så åker vi och besöker dem. Ung fritid erbjuder stöd och hjälp för att hitta till en fritidsaktivitet. Mer information hittar du under fritidshjälpen.

Aktuellt på Tisdagsgruppen?

Information om aktuella aktiviteter hittar du på vår Instagram @ungfritidkumlafunkis

Kontakt

Fritidsgården Kvisten
Södra kungsvägen 54, 692 38 Kumla

E-post: ungfritid@kumla.se

Telefon: 019-58 95 50 (Ung fritids kontor, måndag-fredag, 13.00-16.00)

Klicka här för öppettider Öppnas i nytt fönster.

En lila ruta som länkar till Kumla biblioteks evenemang på visitkumla.se