Utegym

I Kumla finns fyra utegym för fri användning. Utegymmen ligger på välbesökta mötesplatser där människor rör sig och motionerar.

Kumla Stadspark

I Kumla Stadspark finns två utegym.
Besöksadress: Kyrkogatan 45, 692 37 Kumla

Precis intill Stadslekplats Tivoli finns ett utegym med åtta maskiner för en allsidig träning. Här finns utrustning där du använder din egen vikt som motstånd och maskiner med rörliga delar och vikter. Utrustningen är enkel att använda och passar såväl nybörjare som träningsvana. 

Utegymmet City Art Gym med diverse träningsredskap.

I stadsparken finns även ett utegym av konceptet "City Art Gym". De tre stilrena redskapen kan användas för en mängd olika övningar med din egen kroppsvikt som motstånd.

Kumla stadspark med blommor och sjöparken med vatten i mitten.

Viaskogen

Utegymmet i Viaskogen ligger intill vindskyddet och grillplatsen i den västra entrén. Här finns ett antal maskiner där du använder din egen vikt som motstånd och även maskiner med rörliga delar och vikter.

Utrustningen är enkel att använda och passar såväl nybörjare som träningsvana. Kombinera gärna träningen med en tur i elljusspåret.

Besöksadress: Vilundavägen, 692 36 Kumla

Naturgym i trä med diverse träningsredskap.

Kvarntorpshögen

Precis vid trappan upp till Kvarntorpshögen finns ett naturgym i trä. Många kombinerar träningen i gymmet med att gå eller springa upp för den utmanande trappan. 

Besöksadress: Kvarntorpsvägen, 692 92 Kumla

Naturgym i trä med diverse träningsredskap.

Felanmälan

Är något trasigt eller behöver åtgärdas?

Kontakta vårt Servicenter på 019-58 80 00 eller servicecenter@kumla.se

Tillgänglighet utegymmen

  • Vissa av maskinerna är tillgänglighetsanpassade.