Möt några av våra medarbetare

Det är människorna som jobbar på Kumla kommun som gör oss bra. Hur är det egentligen att jobba på Kumla kommun? Här kan du lära känna några av våra medarbetare och läsa om deras jobb inom Kumla kommun.

amanda

Som undersköterska är du aldrig ensam utan du ingår i ett team med andra professioner såsom sjuksköterska och arbetsterapeut. Teamet jobbar tillsammans för att skapa en god livskvalitet. Du som undersköterska behövs och är en väldigt betydelsefull profession i det teamet.

- Outi Blom, specialistundersökterska

Läs mer om Outis jobb »

amanda

Att arbeta som lärare är för mig en möjlighet att få vara med och bidra och göra skillnad i samhället. Det är barnen som är vår framtid och det känns givande att få vara en del av det.

- Ali Murad, lärare i grundskolan

Läs mer om Alis jobb »

amanda

Det finns en otrolig sammanhållning i arbetsgruppen och vi ställer alltid upp för varandra. Men för mig handlar det också mycket om kontakten med alla kollegor inom hela organisationen, som både förgyller min dag men ibland även ger mig utmaningar att bita i.

- Viktor Josufsson, IT-tekniker

Läs mer om Viktors jobb »

amanda

Jag har jobbat med människor hela mitt yrkesverksamma liv och mött människor i olika skeden i livet, det fick mig att vilja jobba i förskolan från första början. Att jobba som rektor lockade mig för att få en möjlighet att vara med och påverka förskolans utveckling och innehåll.

- Pernilla Nilsson, rektor i förskolan

Läs mer om Pernillas jobb »

amanda

Det är så mycket som gör att jag trivs med mitt jobb! Det är varierande, utmanade och utvecklande. Jag får jobba med människor och hjälpa dem till förändring. Och så är vi ett bra och sammansvetsat gäng!

- Julia Blomberg, socialsekreterare

Läs mer om Julias jobb »

amanda

Jag trivs med mina kollegor och att arbeta i den här miljön. Det är ett väldigt varierat arbete. Det finns också mycket utrymme att jobba med sin egen utveckling. Man får påverka mycket och har inflytande i verksamheten.

- Amalia Malmskär, badservicepersonal

Läs mer om Amalias jobb »