Lediga jobb

I Kumla kommun har vi cirka 2100 medarbetare inom mer än 100 olika yrken och alla delar samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Vill du vara med? Här kan du se vilka jobb som finns lediga just nu.

Personuppgiftsincident i samband med driftstörningarna

Orsaken bakom driftstörningarna är att driftleverantören till Visma Recruit har blivit utsatta för ett cyberangrepp. Det innebär en risk för att en obehörig aktör kan ha fått tillgång till känsliga personuppgifter. Detta berör dig som har ansökt om jobb hos oss mellan den 1 mars 2021 – 23 april 2023. Kumla kommun gjorde under onsdagseftermiddagen 26 april en anmälan till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY).

Vi har permanent förlorat bilagor till ansökningar som har kommit oss tillhanda mellan den 22 april och 24 april. De registrerade som det gäller kommer bli kontaktade av vår leverantör via mejl med en begäran om att bifoga bilagor på nytt. Förlusten av bilagor kommer inte påverka urvalet av kandidater för våra tjänster. Vi kommer att kontakta dig om vi saknar information i din ansökan.

Vi vill uppmana till försiktighet

För att minska risken för identitetsstöld, bedrägeri eller dylikt vill vi uppmana dig till att vara extra uppmärksam på om du blir kontaktad av någon du inte känner. I dagsläget har vi ingen anledning att misstänka att personuppgifter samlats in, använts eller spridits.

Kontakta oss vid frågor

Vid frågor gällande GDPR, vänligen kontakta Kumla kommuns dataskyddsombud via e-post: dataskyddsombud@kumla.se eller Kumla kommuns dataskyddssamordnare Emma Löfstedt via e-post emma.lofstedt@kumla.se eller telefon 019-58 80 00.

h

Lediga tjänster i Kumla kommun

Jobba som vikarie

Hos oss finns möjligheten att arbeta som vikarie inom flera av våra förvaltningar vid ordinarie personals frånvaro. Du som arbetar som vikarie erbjuds ett omväxlande, socialt och viktigt jobb! Det är viktigt att du som vikarie är flexibel då du ofta blir bokad för arbete med kort varsel. Både arbetet och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Rekryteringen av timvikarier sker flera gånger per år. Du hittar då annonserna under lediga jobb i formuläret ovan.

Feriepraktik

Vi erbjuder feriepraktik under sommaren 2023 till dig som är född 2006 och 2007 och som är folkbokförd i Kumla kommun.

Klicka här för att läsa mer om feriepraktik.

Ansök via Visma recruit

Vi tar emot ansökningar till våra tjänster genom systemet Visma recruit. Du ansöker direkt via ett webbformulär som går att nå längst ner i respektive annons. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan med post till adressen nedan eller lämna din ansökan direkt till kommunens servicecenter.

Postadress:
Kumla kommun,
Kommunledningsförvaltningen, HR-avd,
692 80 Kumla