Stöd till företagare

Som företagare är det mycket att hålla ordning på. Här har vi samlat en lista med olika typer av rådgivning och stöd för dig som företagare i Kumla kommun.

tjej som pratar i telefon

Rådgivning

Timbanken

Timbanken är till för dig som ska starta eller utveckla ditt företag i Örebro län. Du får fem timmar med en affärsrådgivare - välj själv vad du vill få bättre koll på.

Klicka här för att läsa mer om timbanken.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

NyföretagarCentrum

Rådgivning för dig som vill starta företag.

Företagsstöd

Region Örebro län

Region Örebro län fördelar företagsstöd i Örebro län. Dessa stöd ska hjälpa länets företag att få långsiktig lönsamhet och tillväxt.

Gemensamt för alla stöd är att de ska stärka företagens konkurrenskraft genom att kompensera för lägesnackdelar, ge ekonomisk tillväxt och öka sysselsättningen.

Ung företagsamhet i Örebro län

Ung Företagsamhets syfte är att samverka med skolan för att öka företagsamheten och engagera näringslivet i det svenska utbildningssystemet. Genom sina utbildningar ger Ung Företagsamhet ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

ALMI Företagspartner i Mälardalen

ALMI:s uppdrag är att främja utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag samt stimulera nyföretagandet i syfte att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv.

Banker med kontor i Kumla

Handelsbanken
Köpmangatan 10
692 21 Kumla
019-58 30 30

Swedbank
Köpmangatan 11
692 30 Kumla
019-58 05 30