Stöd till företagare

Som företagare är det mycket att hålla ordning på. Här har vi samlat en lista med olika typer av rådgivning och stöd för dig som företagare i Kumla kommun.

tjej som pratar i telefon

Företagsstöd

Företagsresan - Business Region Örebro

Företagsresan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Funderar du på att starta eller utveckla ditt företag? Bra. Med Företagsresan får du en bra guide med tips, råd och nyttiga kontakter för att lyckas som företagare.

Fem olika hållpunkter och vägskäl att hålla koll på, så är du på väg. Vi ger dig lite skjuts och ser till att du kommer fram säkert.

Region Örebro län

Region Örebro län fördelar företagsstöd i Örebro län. Dessa stöd ska hjälpa länets företag att få långsiktig lönsamhet och tillväxt.

Gemensamt för alla stöd är att de ska stärka företagens konkurrenskraft genom att kompensera för lägesnackdelar, ge ekonomisk tillväxt och öka sysselsättningen.

Coompanion Mälardalen

Funderar ni på starta företag tillsammans? Eller är ni redan igång, men har stött på hinder? Vad bra! Då vill Coompanion Örebro län gärna hjälpa till. Rådgivningen är kostnadsfri och du kan boka online.

Coompanion är experter på hållbart företagande och erbjuder kostnadsfri rådgivning inom ett stort antal områden. Oavsett om det handlar om starthjälp, affärsplan, finansiering, affärsutveckling med mera så har vi verktygen och kunskapen som tar er förbi problemen på ett trevligt och tryggt sätt.

Vi arbetar med alla företagsformer, huvudsaken är att det rör sig om företagande tillsammans eller samverkan mellan företag.

Ung företagsamhet i Örebro län

Ung Företagsamhets syfte är att samverka med skolan för att öka företagsamheten och engagera näringslivet i det svenska utbildningssystemet. Genom sina utbildningar ger Ung Företagsamhet ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

ALMI Företagspartner i Mälardalen

ALMI:s uppdrag är att främja utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag samt stimulera nyföretagandet i syfte att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv.

Banker med kontor i Kumla

Handelsbanken
Köpmangatan 10
692 21 Kumla
019-58 30 30

Swedbank
Köpmangatan 11
692 30 Kumla
019-58 05 30

Rådgivning

Timbanken

Timbanken är till för dig som ska starta eller utveckla ditt företag i Örebro län. Du kan få fem timmar med en affärsrådgivare - välj själv vad du vill få bättre koll på.

Klicka här för att läsa mer om timbanken. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

NyföretagarCentrum

Rådgivning för dig som vill starta företag.

Klicka här för att läsa mer om NyföretagarCentrum Sydnärke. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.