Ny på jobbet

Välkommen till Kumla kommun som arbetsplats!

Orange bild med röd text Vi gör skillnad

I Kumla arbetar vi målmedvetet för att skapa en kommun med egen identitet och kraft för att växa och utvecklas. Grundläggande är att tillhandahålla goda förutsättningar inom våra kärnområden vård, skola och omsorg. Vi står oss väl inom dessa områden och vi arbetar fortlöpande för att utveckla och förbättra dessa verksamheter.

Kumla är en kommun som växer och här finns en anda av nybyggande och utveckling. Vår vision är att alltid vara lite bättre och detta uppnår vi genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och ta tillvara på den närhet som finns. Vi ska alltid ha kommuninvånarna i centrum och genom detta så blir vi lite bättre!

Kommunen har cirka 21 700 invånare och vi är omkring 2 200 medarbetare som jobbar här för dem och de som besöker oss. Bland oss som jobbar inom kommunen finns mer än 150 olika yrken och varje medarbetare har en viktig funktion. Tillsammans bidrar vi med att utveckla Kumla kommun till en bra kommun att leva och verka i.

Oavsett i vilken verksamhet du kommer att arbeta, så är du representant, inte bara för den egna arbetsplatsen, utan för hela Kumla kommun. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att jobba med det som är viktigt i människors vardag, med andra ord, du kommer att ha ett av Sveriges viktigaste jobb!

Välkommen att bli en av oss!