Etablera i Kumla

Kumla är en expansiv kommun med stark befolkningsutveckling. Här finns en blandning av stora nationalla företag och många duktiga småföretagare.

Kumla stationshus

Vi hoppas att du, precis som vi, vill ta del av vårt attraktiva läge!

Inom en radie av 10 mil når du din närmarknad om ca 1,2 miljoner invånare, inom 20 mil ca 4,4 miljoner invånare och 30 mil ca 6,8 miljoner invånare.

För många företag har möjligheten att snabbt nå sina kunder blivit den avgörande faktorn vid lokalisering. För företag med behov av stora transportvolymer med tåg har vi ett utmärkt läge, 9 km från landets största rangerbangård i Hallsberg. För de som har behov av långväga flygtransporter ligger vi 20 km från Örebro flygplats, en av Sveriges största godsflygplatser.

Med andra ord har Kumla-Örebroregionen ett utmärkt läge i landet för dig som företagare.

Logotype för Business Region Örebro

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan elva kommuner i Örebro län; Askersund, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro.

Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att starta, etablera sig och växa i regionen.

Business Region Örebro är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor med Region Örebro län som huvudman.

NyföretagarCentrum Sydnärke

NyföretagarCentrum ger dig kostnadsfri, oberoende och konfidentiell rådgivning om att starta företag. Här finns möjlighet att få svar på frågor från allt mellan affärsidéer till momsdeklarationer.

Vill ni etablera er i Kumla?

Kontakta:

Sune Valegren, näringslivsutvecklare
072-730 95 15
sune.valegren@kumla.se