Ta chansen att gå på speedway den 21 maj – vi delar ut 230 biljetter!

Speedwayförare i Sannahed

Foto: Jonas Eklind

UPPDATERING 16 MAJ KL. 11.40: Nu är alla biljetter slut.

Är du nyfiken på speedway? Nu har du chansen! Vi delar ut 230 biljetter till matchen den 21 maj på Kumla motorstadion. Från och med torsdag 16 maj kl. 08.00 kan du hämta din biljett i lånedisken på Kumla bibliotek.

Tisdagen den 21 maj står Kumla kommun värd för matchen mellan Indianerna-Lejonen på Kumla Motorstadion och då hoppas vi att många glada Kumlabor är på plats för att heja fram vårt favoritlag! På plats finns en hoppborg och Kumlahumlan som kommer att surra runt på stadion.

För att få fler att upptäcka tjusningen med speedway kommer Kumla kommun, inför matchen den 21 maj, att dela ut 230 entrébiljetter. Så ta chansen att uppleva speedway live i Kumla!

Matchen är tisdagen den 21 maj kl. 19.00 på Kumla Motorstadion i Sannahed.

Utdelning av biljetter

Utdelningen av biljetter kommer att ske från och med torsdagen den 16 maj kl. 08.00 på Kumla bibliotek. Biljetterna finns att hämta i lånedisken.

Vi kommer att dela ut 230 biljetter och det är först till kvarn som gäller. Max 2 biljetter per person. Vi uppdaterar denna sida samt sociala medier när biljetterna tagit slut.

Och kom ihåg, barn som är 14 år eller yngre går redan gratis på alla matcher!

Indianeranas hemsida, med mer information inför matchen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.