Höstlovsprogrammet fyllt av roliga aktiviteter

Nyhetsbild

Nu är det snart dags för höstlov och tid för en massa roliga aktiviteter runt om i Kumla - häng på du också!

På biblioteket kan du delta på allt från att lyssna till spökhistorier till att lära dig att tälja och skapa ditt eget tygspöke. Runt om i Kumla finns också möjlighet att pyssla, sjunga, prova på pingis och luftsgevärsskytte och gå på spännande skattjakt!

Välj mellan rullskridskor eller vanliga skridskor

En rolig nyhet i årets lovprogram är att du kan testa på att åka rullskridskor i Kumlahallen med hela familjen, och vill du heller ha skridskor på fötterna så håller allmänhetens åkning öppet för spel med eller utan klubba under hela veckan. I ishallen håller även Fritidsbanken till under veckan, så du enkelt kan låna skridskor, hjälm och klubba om du inte har.

För dig 13-19 år finns möjlighet att följa med och klättra, gå på spökvandring, testa på boxning och så håller våra fritidsgårdar öppet förstås. En annan rolig nyhet i år är att vi bjuder in dig som är 13-19 år på Laserdome och andra aktiviteter under en kul kväll i Kumlahallen.

Vi inleder med invigning av Lysande Kumla

Nu på lördag 28 oktober inviger vi även "Lysande Kumla", där vi får se Draken landa på sin plats vid Förtrollade sjön och sedan tänder vi upp hela parken tillsammans. Parken är sedan tänd under hela veckan kl. 17.00-21.00, välkommen ner och hälsa på Draken och hans vänner!

Hela lovprogrammet hittar du på www.visitkumla.se/lov Länk till annan webbplats.