Nya förbättrade visitkumla.se

Nyhetsbild

Nu är vi äntligen igång med vår nya förbättrade webbsida där vi samlar allt som finns att uppleva och göra i Kumla.

Inspireras av startsidan, scrolla runt bland aktiviteter, håll koll på kommande evenemang och läs om vad Kumlaborna själva, och våra besökare, tycker är extra kul med Kumla!

Webbsidan har fått ett helt nytt utseende och en helt ny struktur, men webbadressen är densamma som innan; visitkumla.se. Sidan är nu mer tillgänglig och anpassad till mobila enheter.

Johanna Uddling, kommunens turism- och evenemangssamordnare, är glad över att den nya sidan äntligen är igång:

- Att finnas med på webben är en självklarhet i dagens digitala samhälle, men det gäller att fånga besökarnas intresse, inspirera och skapa nyfikenhet, så de verkligen också gör ett besök i Kumla. Det hoppas vi den här uppfräschade sidan lyckas med ännu bättre, där vi lagt fokus på bra bilder och att man enkelt ska hitta den information man söker. Vårt mål är fler besökare till hemsidan - och till Kumla så klart!, säger Johanna.

Som webbsidans namn avslöjar, så finns här allt en behöver veta när man besöker Kumla, men kommunens kommunikatör Piia Edh, vill lyfta fram att sidan i allra högsta grad även är till för medborgarna i Kumla:

- Jag vill att man som Kumlabo ska känna stolthet över allt fantastiskt som finns att uppleva och göra här i vår kommun. Och jag tycker att sidan sammanfattar det så bra, den är fylld med inspiration, spännande aktiviteter, roliga evenemang och härliga naturupplevelse. Jag vågar nog lova att alla som kikar in på sidan kommer att hitta något de inte visste fanns i Kumla och som kanske kan bli helgens prova-på, avslutar Piia.