Grattis årets bubblare, årets företag och årets Kumling(ar)!

Vilken kväll vi fick när det var dags för Näringslivets sommarmingel! Fint väder, god mat och glada företagare när det var dags att uppmärksamma årets företag, årets unga företagare, årets bubblare och årets Kumling(ar).

Susanne Åsenlund, Hårmetropolen

Årets lilla bubblare med upp till tio anställda.

Genom sin mångsidighet, goda service och kunnande ända ut i hårtopparna är hon en inspiratör för oss alla. Personen visste tidigt i sitt liv vad hon ville göra och med över 30 år i branschen har hon spridit glädje och prakt till många av Kumlas (och Örebros) medborgare.

En uppskattad företagare som under många å gått sin egen väg i branschen genom att bland annat skapa trygga anställningsförhållanden för sina medarbetare och banat väg för många unga inom yrket.

Klas Gunnarsson, Bilhuset Kumla AB

Årets stora bubblare med fler än tio anställda.

Personen har sedan tidig ålder visat prov på sina förmågor som entreprenör. Karriären startade i unga år som biltvättare och idag är personen en framgångsrik företagare med många spännande projekt på gång.

En driven "Kumling" som har många hästkrafter under huven och som ständigt visar på vilja, driv och förmåga att utveckla båda sina företag och Kumla som en blomstrande kommun.

Gullbergs MMVIII AB och Stefan Gullberg

Årets företag 2022

Årets företag 2022 drivs av en entreprenör som har transformerat och utvecklat sin verksamhet till att bli en av Sveriges främsta inom sitt område.

Med mod och omsorg för historia och ursprung har denne genom ett gediget hantverk och öga för detaljer sett till att förvalta Sveriges kulturarv.

Årets vinnare brinner för orten och stöttar skoltrötta unga vuxna som är på väg ut i arbetslivet.

Kevin Setterman, Ksman

Årets unga företagare 2022

Årets Unga Företagare är en lovande entreprenör med många järn i elden och som visar på en kämpaglöd utöver det vanliga. Denne är en företagare på frammarsch som har vuxit i en rasande takt under en kort tid. Med yrkesstolthet, lokalt engagemang och en ödmjuk inställning så driver

Årets Unga Företagare sitt bolag mot en lovande framtid och en fortsatt stark tillväxt.

Årets Kumling(ar)

Oliver Eklind och Milton Oscarson

Fostrade i Kumla och stora förebilder för många ungdomar, både lokalt och nationellt.

Trots sina unga år har prestationerna varit många och deras starka driv har fått dem att tackla utmaningarna på vägen. Många har suttit klistrade och följt deras resa och vi Kumlabor är stolta över deras insatser. Årets Kumling(ar) är hyllade spelare på högsta nivå och som satt Kumla på kartan!