Nya sidor om Kumla kommun som arbetsgivare

Nu lanserar vi våra nya ”jobba hos oss”- sidor på kommunens webbplats, med ett nytt och fräscht utseende samt förbättrat innehåll och struktur. Här hittar du bland annat alla våra lediga tjänster, intervjuer med medarbetare och information om hur vi arbetar för att ge Kumlaborna en bra vardag. Varje dag.

Nyhetsbild

Känner du inte igen dig bland våra jobbsidor? Då står allt helt rätt till. Vi har nämligen precis lanserat våra nya jobbsidor på kommunens webbplats. De nya jobbsidorna hittar du på samma adress som tidigare www.kumla.se/jobb Länk till annan webbplats. – men med ett nytt utseende, innehåll och struktur. Här har vi samlat relevant information till dig som är nyfiken på oss som arbetsgivare, vårt erbjudande och mycket mer.

- Vi har gjort ett rejält omtag med våra jobbsidor. Det känns jätteroligt att de nya jobbsidorna är på plats i och med att det är en väldigt viktig pusselbit i arbetet med att visa vad vi, Kumlas största arbetsgivare, har att erbjuda som arbetsgivare nu och i framtiden. Vi står inför framtida utmaningar med ett stort rekryteringsbehov inom många olika yrkesgrupper – både inom vård och omsorg, förskola och skola men även inom olika specialistområden. Vi vill sätta våra viktiga välfärdsjobb på kartan, säger HR-chef Malin Holm.

Ny kostym och enklare navigering

Ambitionen har varit och är att du som besöker sidorna snabbt och enkelt ska hitta den information du är ute efter och mötas av inspiration. Här hittar du alla våra lediga tjänster i ett snyggt flöde, du kan läsa intervjuer med medarbetare från några av våra verksamheter och du hittar information om vår organisation, om Kumla som plats och annat som kan vara bra att veta när du vill söka jobb hos oss.

Fortsatt utveckling

Som med alla webbplatser och informationssidor blir man aldrig helt färdig. Innehållet behöver ständigt ses över och funktionaliteten utvecklas, men det här är ett steg i rätt riktning.

- Vi hoppas att många tycker att våra nya jobbsidor känns välkomnande och har ett intressant och relevant innehåll för den som är nyfiken på oss som arbetsgivare, säger Malin. Nu fortsätter arbetet med att vidareutveckla sidorna så att vi hela tiden blir liiite bättre, avslutar Malin.