Kumla 80 år som stad - spana in vår film!

Nyhetsbild

2022 har varit ett riktigt firarår där jubilaren, Kumla 80 år som stad, verkligen har fått stå i centrum. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som på något sätt varit med och bidragit till ett fartfyllt år fullt av firande. Spana in vår film med härliga minnen från året!

Det känns som att ett ord kan summera mycket; stolthet! Vårt fina Kumla blomstrade verkligen upp och 2022 blev ett riktigt firarår där jubilaren, Kumla 80 år som stad, verkligen har fått stå i centrum! Idag var det dags att även fira och tacka alla våra fantastiska medarbetare för deras insats under året med tårta och hyllningar. Vilket succéår och vilken gemensam kraft!

- Det är så otroligt många människor som har varit inblandade i firandet och vi vill verkligen rikta ett stort tack till alla er som har varit delaktiga eller besökt aktiviteterna under året. Att skapa ett ännu mer Attraktivt Kumla har bara börjat och vi kommer att fortsätta på den här fantastiska resan kommande år. Vi planerar just nu för flera härliga aktiviteter och evenemang under 2023, håll utkik i våra kanaler så får du snart veta mer, säger näringslivschef Hanna Jonasson.

Återigen ett stort tack till er alla, utan er hade ingenting av detta varit möjligt!