Grattis årets bubblare, årets företag och årets Kumling!

Den 27 oktober var det näringslivsdag i Kumla. En dag som bjöd på en mängd intressanta föreläsningar, nätverkande och så prisutdelning så klart. Vi säger stort grattis till årets bubblare, årets företag och årets Kumling!

JEV Eltjänst AB

Årets bubblare i kategorin solo- och mikroföretag med upp till tio anställda.

2021 års bubblare och tillväxtföretag i kategorin mindre företag jobbar med större entreprenader såsom nyproduktion av lagerhallar, butiker och kontorsbyggnader. Företaget utför alla typer av el-, tele-, fiber- och datainstallationer.

Sedan starten 2005 har företaget växt ur garaget till egna lokaler och kraftigt ökat sin omsättning till dagens nivå. Man jobbar helt i linje med dagens klimatmål och samverkar framgångsrikt med andra Kumlaföretag.

Swedish Lorry Parts

Årets bubblare i kategorin små och medelstora företag med fler än tio anställda.

2021 års bubblare och tillväxtföretag i kategorin medelstora och större företag
grundades 1991 så vi får gratulera till 30 framgångsrika år.

Företaget har kundkontakter över hela världen och tillgodoser de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Företaget utför årligen över 100 000 leveranser till runt 91 länder. Det omfattande produktsortimentet ökar med ungefär 1 500 artiklar per år och är nu uppe i 13 500 produkter. Företaget omsätter idag omkring 200 miljoner svenska kronor och har cirka 50 anställda.

A-Återvinning

Årets företag 2020

Årets företag 2020 startade för knappa 10 år sedan och har haft en stadig tillväxt och därtill medföljande goda ekonomiska resultat.

Hållbarhet är själva affärsidén. Med sina blå containers samlar man in, slår isär och delar upp byggbranschens restprodukter för återvinning. Recycling i dess ädlaste form.

Årets Kumling

Marcus Ericsson

2021 års Kumling måste vara Kumlas internationellt mest kända person. När han jobbar ser miljoner människor på.

Redan som nioåring började han sin karriär. Sen dess har familjen knappt sett röken av honom, bara efter honom. Under hela sitt liv har intresset varit knutet till fyra hjul. Först karting följt av Formel BMW, Formel 3, GP2, Formel 1 och nu Indycar. Han är och har alltid varit en god representant för födelsestaden Kumla.