Att hålla avstånd är att visa omtanke. Kom ihåg - håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symtom!

Kumlas Friluftsambassadörer 2021

I år är det ”Friluftslivets år”, ett nationellt projekt som pågår under hela året runt om i vårt land, så även hos oss här i Kumla. Och nu är det dags att presenterar Kumlas friluftsambassadörer 2021!

Varje månad skapar vi aktiviteter utifrån olika teman som ingår i projektet. Temat för februari är ”Inspiratör friluftsliv” och här ville vi att Kumlaborna skulle hitta inspiration hos människor som en själv kan identifiera sig med och vi valde därför att gå ut och söka efter friluftsambassadörer runt om i Kumla. Ambassadörer som gillar friluftsliv och som tar alla chanser att vara ute oavsett om det gäller träning, vardagsmotion, upptäcka djur och natur, fotografera eller kanske bara umgås med familj och vänner. Och vi fick in anmälningar från ett gäng fantastiska ambassadörer, som verkligen brinner för friluftslivet i Kumla.

Inspirerar och delar med sig

Våra ambassadörer kommer under året att använda sig av #LuftenärfriKumla på deras egna sociala medier och på så sätt dela med sig och inspirera till friluftslivet i Kumla. De kommer även att finnas med vid aktiviteter som sker under året.

Vi presenterar stolt Kumlas friluftsambassadörer 2021:

Anders Armgren
Tvåbarnspappan som finner lugnet i naturen.

  • Jag blev väldigt glad då jag fick möjligheten att bli ambassadör för friluftslivet i Kumla. Det är något jag brinner för och kan jag vara med och påverka till att någon mer tar sig ut och njuter av naturen, ja då blir jag glad.

Ben Simmons
Arbetar till vardags som beslutshandläggare på Arbetsförmedlingen och tycker att det är just friheten, naturen, miljön och de aktiviteter man kan göra själv eller med familjen som lockat mest med friluftslivet.

Anso Berg och Cristoffer Stockman
Sambos och riktiga friluftsentusiaster!

  • Vi älskar att vara ute i naturen oavsett årstid och utnyttjar de olika tiderna till att få utöva olika sporter och aktiviteter. Just nu är det mest skidåkning och långfärdsskridskor som lockar, annars blir det bergs-/terränglöpning, cykling, tälta, orientering och vandring när det inte ligger snö på backen.

Lina Lundin
Studenten som älskar att röra på sig, att träna ute i naturen och vill inspirera andra att komma igång att motionera för sitt eget välmående.

Klicka här för att läsa mer om våra friluftsambassadörer.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster