Att hålla avstånd är att visa omtanke. Kom ihåg - håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symtom!

Vill du vara med och höja julstämningen för våra äldre?

Nu är det dags för en favorit i repris. Ta chansen och bidra till att höja julstämningen för våra äldre.

Julkort och nyårsönskningar är en gammal tradition. Det första julkortet skickades i England på 1840-talet, de var samtidigt ofta ett nyårskort. I Sverige började man skicka julkort på 1880-talet.

Julhälsningarna som skickades till oss förra året uppskattades väldigt mycket av våra äldre och bidrog till att skapa en fin och fridfull julstämning.

Vi ser nu detta som en tradition i Kumla – att våra äldre får julhälsningar från sina nära och kära men även av andra.

Vill du hjälpa till med att ge julglädje till våra boenden genom att skicka ett julkort?

I sådana fall kan du skicka ett julkort. Vi läser upp alla julkort som kommit till respektive boende vid en gemensam fikastund.

Julkort kan skickas till följande adresser:

Kumla kommun, Akvarellen
Andréns väg 50-52