Vad kommunen gör och vad du själv kan göra för att minska smitt­spridningen av corona­viruset

Hemester - borta bra, men Kumla bäst!

Färgglada solstolar på Kumla torg

Sommaren är här och det firar vi genom att pynta Kumla torg med solstolar i härliga färger. Slå dig ner med en glass eller bara för att vila benen en stund. Den som vill kan också färglägga vårt torg med gatukritor.

Som en del i vårt koncept "Hemester - borta bra, men Kumla bäst" pyntar vi nu torget med färgglada solstolar och tillhörande lekredskap.

Stolarna, som var och en ger ett hemester-tips, kommer att vara utplacerade på torget från och med fredagen den 26 juni och fram till mitten av augusti. Stolarna finns ute från tidig förmiddag till kvällssol.

Hemester - borta bra, men Kumla bäst!

Begreppet ”Hemester” har nog aldrig varit så aktuellt som nu. Sommaren kommer vi att spendera i vårt vackra land och många av oss i vårt fantastiska Kumla.

I vår kampanj ”Hemester - borta bra, men Kumla bäst!” lyfter vi fram våra tio bästa besöksmål i kommunen, Kumlabor delar med sig av sina bästa Hemestertips och vi besöker kommunens övernattningsboenden. Ibland kan det vara svårt att se allt det som finns rätt framför en, men vi vågar lova att du inte blir besviken över en sommar i Kumla – här finns otroligt mycket att uppleva. Äventyret väntar utanför din dörr, så varmt välkommen att upptäcka Kumla – på ditt sätt!

Läs mer på www.visitkumla.se/hemesterlänk till annan webbplats och följ oss på våra sociala medier, #visitkumla på Facebook och #visit.kumla på Instagram

Med önskan om en härlig sommar, i Kumla!