Nu är den här - vår nya Kumlabroschyr

Äntligen kan vi visa upp vår nya Kumlabroschyr, som kan läsas både i pappersform men nu också digitalt som interaktiv version. Bland de 16 sidorna vill vi väcka nyfikenhet och ge inspiration till att besöka vår fantastiska stad.

Kumla är fantastiskt och här finns så mycket att uppleva och göra, och det vill vi visa på i denna broschyr. Här finns lite smakprov och för den som vill veta mer finns all information att hitta på visitkumla.se, säger Johanna Uddling vår turism- och evenemangssamordnare tsamordnare och Piia Edh kommunikatör som tillsammans arbetat fram broschyren.

Du hittar den på våra InfoPoints runt om i Kumla – Servicecenter, Biblioteket, Djupadalsbadet, Kaffestugan på Kvarntorpshögen, Sjöparkens växthus och Kumla hotel – och såklart digitalt var du än befinner dig!

Den digitala versionen hittar du här Länk till annan webbplats. – där du kan navigera dig runt bland panoramabilder, filmklipp, bildgalleri på vår konst och även se Mathilda på parkavdelningen swisha förbi på linbanan vid stadslekplats Tivoli.

Trevlig läsning!