Vad kommunen gör och vad du själv kan göra för att minska smitt­spridningen av corona­viruset

Nu är sommarlovsprogrammet här!

I år kommer sommaren att vara och kännas lite annorlunda i och med Covid19. Vi kommer att hålla oss hemmavid mer än någonsin och begreppet ”Hemester” har nog aldrig varit så aktuellt som nu.

Just därför känns sommarlovsprogrammet extra viktigt i år och vi är glada att kunna tipsa er om både aktiviteter som sker under en viss dag och tid, men också en massa aktiviteter som du kan sysselsätta dig med när helst du vill och kan. Klicka dig in och hitta dina favoriter!

Klicka här för att ta del av alla aktiviteterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lovprogrammet tas fram av Kumla kommun i samarbete med föreningar, studieorganisationer och andra aktörer som vill bidra till att barn och ungdomar i Kumla kommun erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter under skolloven.

Hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar.

Kontakta Ung fritid på
E-post: ungfritid@kumla.se
Telefon: 019-58 86 87

Vi följer förstås Folkhälsomyndighetens rekommendationer och samtliga föreningar och organisationer som deltar i programmet har gjort en riskbedömning av deras aktivitet, en bedömning som Folkhälsomyndigheten tagit fram.