Vad kommunen gör och vad du själv kan göra för att minska smitt­spridningen av corona­viruset

Matlådor till våra gymnasieelever

Från och med den 15 april kan kommunens gymnasieelever hämta matlådor som ersättning för skolmaten, oavsett vilken gymnasieskola man går på.

Hur gör jag om jag vill ha matlåda?

Om du som gymnasieelev vill ha matlåda måste du först göra en beställning, det gör du via e-tjänst. Antalet matlådor som produceras är begränsat så det är först till kvarn som gäller. När maxantalet är beställt så stänger vi e-tjänsten.

Beställning går att göra fram till och med tisdagen aktuell vecka.

Matlådor beställs veckovis och detta görs i vår e-tjänstportal där du söker på "Matlåda".länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Var hämtar jag min matlåda?

Matlådan hämtas mellan klockan 11.00 och 13.00 vid Vuxenutbildningens utbildningsrestaurang, invid Kumla Hotel.

Specialkost

Vad gäller specialkost så finns det att välja på följande:

• Vegetarisk kost
  • Utan fläsk
  • Glutenfritt
  • Laktosfritt

Erbjudandet om matlådor har tagits fram i dialog med Örebro kommun och Sydnärkes utbildningsförbund.