Julgran söker klappar!

Mellan den 29 november och 13 december kan du hos oss lämna julklappar som sedan förs vidare till barn och ungdomar som inte får några julklappar.

TaGe vill tacka er alla som under 2019 varit med och bidragit till att vi haft möjligheten att föra vidare kläder, skor och leksaker till familjer i kommunen – Stort tack! Nu vill TaGe ha er hjälp på nytt!

Alla har det inte bra på julafton. Det finns barn och ungdomar som inte får en enda julklapp. Detta vill vi tillsammans göra något åt!

Nu har TaGe förberett julgranen i servicecenter. Här kan du lämna inslagna julklappar som vi för vidare till barn och ungdomar i vår kommun som inte får några julklappar.

Vi önskar att ni lämnar in nya julklappar då dessa barn och ungdomar sällan får något nytt.

Lämna din julklapp

Mellan den 29 november och 13 december kan du lämna in julklappar till vårt servicecenter. Det går även bra att lämna klapparna på biblioteket eller Djupadalsbadet, som dessutom har öppet på helgen.

Den 4 december mellan kl. 17-19 går det också bra att lämna julklappar, både inslagna och oinslagna, till Familjeenheten i stadshuset. Ingång från Köpmangatan, vid parkeringen.

Affisch om julgran söker klappar