Nominera till Kumla kommuns miljö- och byggnadspris

Vet du någon som använder sig av det senaste inom ny miljöteknik eller annan åtgärd som är betydelsefull ur miljösynpunkt? Eller kanske någon som varsamt renoverat eller byggt om för att bevara en värdefull byggnad?

Då kan du nominera denne till 2019 års miljö- och byggnadspris!

Senast den 15 mars måste vi ha din nominering som du enkelt gör via vår e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om priset

Kumla kommuns miljö- och byggnadspris delas ut för att uppmärksamma personer, skolklasser, företag, föreningar eller organisationer som antingen står för en värdefull insats inom miljöområdet eller för att belöna och uppmuntra särskilt värdefulla insatser inom byggnadsvården och byggnadskulturen. Priset ska i första hand uppmärksamma insatser genomförda under föregående år.

Medborgare i Kumla kommun har möjlighet att nominera till priset som årligen delas ut till en eller flera mottagare.

Mer information

För mer information, läs riktlinjer för Kumla kommuns miljö- och byggnadsprisPDF.