Vinterlovsaktiviteter för våra barn och unga

Kumlan, framsidan på nummer 1 1969

I vanlig ordning har vi samlat ihop tips på aktiviteter för dig som är vinterlovsledig i Kumla kommun. In och kika på www.visitkumla.se/vinterlov

Och visst finns det mycket skoj och lärorikt att sysselsätta sig med under lovet vecka 8. En kan till exempel prova på golf, badminton och biljard. Ta med familjen och gå på barnteater, se på film, pyssla och delta i roliga och utmanande badaktiviteter på Djupadalsbadet.

En kan även följa med på skidresa till Romme eller varför inte en resa till Boda Borg! I Lugnet i Hällabrottet kan en följa med på en spännande vandring bland skogens väsen och delta i improvisationsteater på biblioteket.

Det finns mycket kul att göra - klicka dig in och hitta dina favoriter!

www.visitkumla.se/vinterlovlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Med önskan om ett härligt vinterlov!

Aktiviteterna tas fram i samarbete med föreningar, studieorganisationer, Kumla kommun och andra aktörer som vill bidra till att barn och ungdomar i Kumla kommun erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter under skolloven.