Kumla kommun klättrar!

Kumla kommun klättrar 17 placeringar i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet i Sveriges kommuner.

Kumla har från en 85:e plats år 2017 bland Sveriges 290 kommuner klättrat till plats 68 i år.

- Det är oerhört glädjande att vi klättrar i denna undersökning. I Kumla finns många framgångsrika företag och företagare som satsar. Detta skapar ett positivt näringslivsklimat. Viktigt att vi nu fortsätter utveckla vårt näringslivsarbete för att ge de bästa förutsättningarna, både till företag som redan finns i Kumla, men även för de som vill etablera sig i vår kommun, säger kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

- Kumla kommun har de senaste åren ökat sina aktiviteter genom att besöka många av företagen i Kumla. Det är viktigt att träffa företag för att lyssna på deras behov och få en bild av det lokala näringslivet, framhåller näringslivsutvecklare Sune Valegren.