Årets företagare och Årets företag har utsetts

Grattis säger vi till Magnus Ericson, VD Kavat, samt till Kavat som företag som idag utsågt till Årets företagare 2017 och Årets företag 2017.

Årets Företagare 2017

Motivering Årets företagare i Kumla kommun 2017:

I en bransch som under flera generationer präglats av neddragningar och nedläggningar är det extra roligt att detta Kumlaföretag har gått mot strömmen. Med en mycket drivande, branschkunnig och entreprenörsinriktad VD har företaget satsat på nya produkter och stark miljöprofil. Kurvor över omsättning och lönsamhet pekar starkt uppåt. Varumärket har hög nationell igenkänning. Företaget startade 1945 i Kumla och tillhör vår basnäring. Verksamheten är något som företaget för framtiden bör kunna ”sko sig på”!

Årets företagare 2017 är Magnus Ericson, VD Kavat

Årets företag 2017

Motivering Årets företag 2017:

I en bransch som under flera generationer präglats av neddragningar och nedläggningar är det extra roligt att detta Kumlaföretag har gått mot strömmen. Företaget har satsat på nya produkter och stark miljöprofil. Kurvor över omsättning och lönsamhet pekar starkt uppåt. Varumärket har hög nationell igenkänning. Företaget startade 1945 i Kumla och tillhör vår basnäring. Verksamheten är något som företaget för framtiden bör kunna ”sko sig på”!

Årets företag 2017 är Kavat