Jobba hos oss

Vi är idag cirka 2 000 personer som jobbar inom Kumla kommun och vi söker ständigt nya medarbetare. Vill du jobba hos oss?

Lediga jobb inom Kumla kommun

Vi samarbetar med Offentliga Jobb som är en webbplats för lediga jobb inom den offentliga sektorn. Du ansöker direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Efter att du har sökt arbete första gången via Offentliga Jobb kan du vid ett senare tillfälle logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du på ett enkelt sätt söka andra tjänster inom Kumla kommun.

Vid problem med inloggning, registrering eller dylikt, vänligen kontakta Offentliga Jobbs kundservicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi har Sveriges viktigaste jobb!

​Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner, landsting och regioner.  På SKL:s hemsida kan du läsa mer om hur det är att jobba inom välfärdssektorn och testa vilket jobb som kan passa dig. Att jobba inom välfärdssektorn är både roligt och meningsfullt och vi skulle vilja säga att det är Sveriges viktigaste jobb!

Jobba inom LSS eller Vård och omsorg

Välkommen att möta några av oss som jobbar inom socialförvaltningen. I filmen berättar vi mer om hur vi har det på jobbet.