Lediga jobb

Kumla kommun samarbetar med Offentliga Jobb vid annonsering av lediga tjänster. Offentliga Jobb är en webbplats för lediga jobb inom den offentliga sektorn.

Lediga tjänster i Kumla kommun söks direkt via ett webbformulär som går att nå i respektive annons. Efter att du har sökt arbete första gången via Offentliga Jobb kan du vid ett senare tillfälle logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du på ett enkelt sätt söka andra tjänster inom Kumla kommun.


Vid problem med inloggning, registrering eller dylikt, vänligen kontakta Offentliga Jobbs kundservice via länken uppe till höger. Välj "Kontakta oss" och "Jobbsökare som har frågor..." när du kommit in på sidan och skriv in ditt problem.


Sveriges viktigaste jobb

​Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) är en arbetsgivar- och intresseorganisation för landets alla kommuner, landsting och regioner. På SKL:s hemsida kan du läsa mer om hur det är att jobba inom välfärdssektorn och testa vilket jobb som kan passa dig. Att jobba inom välfärdssektorn är både roligt och meningsfullt och vi skulle vilja säga att det är Sveriges viktigaste jobb!


Jobba inom LSS eller Vård och omsorg

Välkommen att möta några av oss som jobbar inom socialförvaltningen i filmen där vi berättar hur vi har det på jobbet.

Uppdaterad: 2016-05-10 av 
Dela

Kontakta oss!

Servicecenter

Stadshuset

Torget 1

692 80 Kumla


T: 019-58 80 00

E: servicecenter@kumla.se

Länkar

Arbetsförmedlingen

Offentliga jobb


Personalpolitiskt program

Mer information

Kumla kommuns bemanningsenheter, här finns mer information.


Rutin för begäran om utdrag ur belastningsregistret
Allmän information, pdf, word
Blanketter

Kumla kommun, Torget 1, 692 80 Kumla

019-58 80 00, fel efter kontorstid | Telefax 019-58 81 15 | servicecenter@kumla.se