Välfyllt vinterlovsprogram för vecka 8

Så här två veckor innan vinterlovet presenterar vi nu lovprogrammet fyllt med en massa roliga aktiviteter att sysselsätta sig med i Kumla under vecka 8.

I lovprogrammet hittar du aktiviteter av olika slag inom musik, bad, pyssel och knåp, olika prova-på-aktiviteter, tävlingar och även lite mer fartfyllda aktiviteter. Här finns något för alla.

Under veckan finns en hel del prova-på-aktiviteter att delta på, som till exempel brottning, golf, innebandy, jugger, luftgevärsskytte och ridning. Du kan även passa på att delta i skidskolan för längdskidåkning och barnens vasalopp. Och Scouterna bjuder in till deras eget vinter-OS!

Djungeltema och badaktiviteter

På biblioteket är det djungeltema under hela veckan. Här kan du bland annat pyssla olika djungeldjur och pins, gå på tipspromenad, delta på safari-kul eller varför inte klappa en spindel eller en orm om du vågar!

På Djupadalsbadet sker en massa roliga aktiviteter för alla åldrar. Tävla i hinderbanan, ta simmärken, delta i paddelrace och rutsch race i vattenrutschkanorna eller kanske i tävlingen om vem som kan plaska mest och bäst.

Aktiviteter för dig som ungdom

För dig som ungdom håller fritidsgårdarna öppet, det anordnas LAN med övernattning, du kan hänga med på en utedag i Ånnaboda eller en eftermiddag med bowling för att nämna några saker.

Vet du redan vad du söker för typ av aktivitet?

Då kan du enkelt välja bland de olika kategorierna för att hitta just din aktivitet. Du kan även filtrera aktiviteterna efter åldersgrupp.

Information om hur tillgängligheten är på de olika aktiviteterna finns under respektive aktivitet.

Så välkommen att klicka dig in på www.visitkumla.se/vinterlovlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster redan nu och hitta dina favoriter!