Årets ungdomsledarstipendiat är Magnus Claesson, Ekeby IF!

Magnus Claesson, Ekeby IF

Stort grattis säger vi till Magnus Claesson!

Ungdomsledarstipendium 2017 för ledare över 25 år tilldelades i år Magnus Claesson i Ekeby IF.

Motivering

Med sin vilja och ett engagemang utöver det vanliga har Magnus arbetat för att ge så många ungdomar som möjligt en aktiv fritid. Han har sett till att alla som vill både kan och får vara med - det viktigaste är att ha roligt tillsammans. Hans arbete med bland annat skolinnebandy och olika samarbetspartners har gett föreningen en god ungdomsverksamhet för både flickor och pojkar. Magnus är inte en ledare endast för ett lag, utan för en hel förening och han fortsätter att driva föreningen framåt.

Om stipendiet

Kumla kommuns ungdomsledarstipendium tillfaller ungdomsledare som bedriver ungdomsverksamhet inom Kumla kommun. Ledaren ska vara knuten till en inom kultur- och fritidsförvaltningen godkänd och bidragsberättigad ungdomsförening.

Stipendiaterna utses årligen av kultur- och fritidsnämnden efter förslag från föreningarna. Förslaget ska vara inlämnat senast den 17 september det år som stipendiet avser.